Dobrodošli na Moto Adresar

Na stranicama ovog adresara, lako i brzo možete pronaći kontakt informacije o svim moto radnjama, servisima, uvoznicima u Srbiji i okolnim zemljama. Pretražite naš adresar, saznajte iskustva i utiske drugih članova pre odlaska u radnju ili servis...

Motoring, Beograd

Email: office@motoring.rs

Website: http://www.motoring.rs

Tel: 011/2021-800

Adresa: Hadži Nikole Živkovića 2, Beograd, Srbija

Ocena članova:

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 (0 glasova, prosečna ocena: 0.00 od mogućih 5)
Morate biti BJBikers član da biste mogli da glasate.
Loading...


Opis radnje

MOTORING: sve na jednom mestu, vrhunski kvalitet, povoljne cene: skuteri, mopedi, motocikli, ATV,  kacige, koferi, rančevi i torbe, moto odeća, obuća i ostala oprema, Bluetooth komunikatori i radio stanice, Action kamere, ulja, svećice, sistemi za obezbeđenje motorcikala i još mnogo toga.

MOTORING u svojoj radnji pored već dobro poznatih brendova kao što su SYM, NOLAN, XLITE, GREX, SHAD, OJ i TOMOS predstavlja i dva nova brenda, švedski BOBLBEE i italijanski MIDLAND.

Iz svoje bogate ponude rančeva i torbi BOBLBEE-a izdvajamo dva posebno interesantna proizvoda, rančeve-protektore MEGALOPOLIS AERO i PEOPLES DELITE AERO koji imaju trenutno najbolju zaštitu za leđa na svetu, bolju čak i od štitnika koje se koriste u MotoGP-u. Trenutno na sve BOBLBEE proizvode dajemo promotivni popust od 10% do 30%.

Italijanski MIDLAND je kompanija sa 40-godišnjom tradicijom. Ako vam je potreban jeftin i pouzdan Bluetooth komunikator, tu je BT City a ako ne želite kompromise ponudićemo vam BT Next komunikator koji sem toga što ima BT 3.0 protokol, razgovore u okviru grupe do 6 korisnika i domet od 1,6 km ima mogućnost povezivanja sa BT komunikatorima drugih proizvođača. Tu su i Action kamere različitih rezolucija bezkompromisnog kvaliteta. Video čip je identičan kao u GoPro kamerama ali je cena MIDLAND kamera daleko povoljnija i u tu cenu ulaze i svi sistemi za kačenja. I za MIDLAND važi promotivni popust od 10% do 30%.

Cene ostalih proizvoda smo prilagodili našem tržištu, one su ili iste ili do 30% niže nego u Evropi. Pojedini artikli idu i sa 50% popusta.

Sem uobičajenih vrsta plaćanja kao što su keš, kartice, virmani, čekovi, bankarski krediti, od ove godine robu dajemo i na rate putem čekova.

Posetite nas!

Uskoro potpuno novi sajt! Do tada, molimo vas da nas za sve dodatne informacije kontaktirate putem telefona na broj 011 2021850 ili 011 2021851.

Dobrodošli!

Lokacija radnje

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar Login